Nieuws

Home / Nieuws

Nieuwe audities CHV Academy Talentenklas Dans en Muziek

  • CHV Academy

CHV Academy, Circle of Talent is weer op zoek naar talentvolle dans- en muziekleerlingen uit heel Meierijstad, voor de nieuwe talentenklassen van seizoen 2021-2022. Op zaterdag 16 en zondag 17 oktober aanstaande vinden de audities plaats op de Noordkade in Veghel. Aanmelden voor de audities van beide talentenklassen is nu mogelijk.

Talentenklas Muziek
Je muzikale kennis, vaardigheden en ambitie verder ontwikkelen met behulp van workshops, masterclasses, optredens, extra lessen of een ander instrument als bijvak. Dat is in een notendop waar de Talentenklas Muziek voor staat. Elk deelnemend muziektalent kan zelf zijn of haar muzikale route uitstippelen en krijgt daarbij begeleiding en coaching van professionele mentoren van de CHV Academy. De audities voor de Talentenklas Muziek vinden plaats op zaterdag 16 oktober. Er geldt geen minimum- of maximumleeftijd en naast deelname aan de Talentenklas blijven de talenten muziekles volgen bij hun eigen muziekschool en -docent in Meierijstad.


Talentenklas Dans
Danstalenten die hun danstechniek verder willen ontwikkelen, nieuwe stijlen willen ontdekken en zichzelf willen presenteren op een podium, kunnen zich nu aanmelden voor de audities van de Talentenklas Dans. Er wordt gezocht naar dansers uit heel Meierijstad, jongens en meiden, in de leeftijd van 14 t/m 20 jaar. De auditie voor het nieuwe seizoen vindt plaats op zondag 17 oktober van 10.00 – 14.00 uur. Dansers die na de auditie geselecteerd worden voor de Talentenklas Dans, krijgen dit schooljaar 1 x per 3 weken (op zondagochtend) extra lessen van professionele dansdocenten en choreografen. Zij blijven daarnaast wekelijks dansles volgen bij hun eigen dansschool.

Aanmelden voor 13 oktober
Muziektalenten die les volgen bij Phoenix Cultuur kunnen zich bij hun eigen muziekdocent aanmelden en talenten buiten Phoenix Cultuur melden zich aan door een mail te sturen naar info@chvacademy.nl. Danstalenten uit heel Meierijstad melden zich aan door een mail te sturen naar Berdy Maertens-Stoof via berdy.dans@gmail.com. Voor beide Talentenklassen geldt dat er per kalenderjaar maximaal 15 talenten worden toegelaten.

Deelname aan de Talentenklassen is kosteloos en worden mogelijk gemaakt dankzij de bijdragen van de partners van CHV Academy, Circle Talent.