Over de Talentenklassen

Home / Over de Talentenklassen

Over de Talentenklassen

In de Circle of Talent kunnen kinderen en jongeren uit heel Meierijstad hun creativiteit en talent ontdekken en ontwikkelen van de Breedtekunst in het primair en voortgezet onderwijs, via Talentenklassen in de vrije tijd, naar de topkunst (kunst)vakopleidingen. Binnen de kunstdisciplines worden in de vrije tijd, in samenwerking met partners, verschillende Talentenklassen opgezet. De ontwikkeltrajecten zijn verschillend en worden op maat ingericht; individueel, groepsgewijs, workshops, masterclasses of extra lessen.

TALENTENKLAS MUZIEK
"Pak de kans om jouw eigen muzikale route uit te stippelen en persoonlijke doelen te behalen"

Maak jij muziek en wil jij jouw talent en passie verder ontwikkelen? Nog meer met muziek bezig zijn, nieuwe technieken leren met je instrument, improvisatie of een gaaf optreden op een festival? Misschien droom je er zelfs van om na de middelbare school naar een vakopleiding te gaan? In de Talentenklas Muziek krijg jij de kans om je talent, muzikale kennis, vaardigheden en ambitie verder te ontwikkelen. Bijna alles is mogelijk!

Op zaterdag 7 oktober vinden de audities plaats voor de nieuwe Talentenklas Muziek 2023-2024, op de Noordkade in Veghel. Meld je vóór 1 oktober aan door een mail te sturen naar Ludwig Attevelt, talentcoach van de Talentenklas Muziek: ludwig.attevelt@chvacademy.nl
Klik hier voor de folder >


TALENTENKLAS DANS

"Ontwikkel jouw eigen dansstijl, maak kennis met andere dansstijlen en werk aan je podiumpresentatie!"

Heb jij een passie voor dans en wil je jouw danskwaliteiten en -techniek verder ontwikkelen? Kennismaken met andere dansstijlen en leren van echte vakprofessionals? Misschien heb je wel de ambitie om naar een dansacademie te gaan? De Talentenklas Dans is dé uitgelezen kans voor danstalenten van 13 tot en met 19 jaar uit heel Meierijstad om zich verder te ontwikkelen onder begeleiding en coaching van verschillende dansprofessionals.

Op zondag 8 oktober vinden de audities plaats voor de nieuwe Talentenklas Dans 2023-2024, van 10.00 - 14.30 uur op de Noordkade in Veghel. Meld je vóór 1 oktober aan door een mail te sturen naar Berdy Maertens-Stoof, talentcoach van de Talentenklas Dans: berdy.maertens@chvacademy.nl. Bekijk via onderstaande link de folder voor meer informatie!
Klik hier voor de folder >


TALENTENKLAS DESIGN

"Ontdek waar jij goed in bent én wat jij leuk vindt, in de Talentenklas Design"

Ben jij altijd aan het tekenen en ontwerpen, hou je van experimenteren met materialen en van ‘maken’ met je handen? Denk jij erover om na de middelbare school een creatieve- of designopleiding te volgen? Samen met Design Academy Eindhoven hebben we de Talentenklas Design opgezet, speciaal voor creatieve jongeren tussen de 14 en 17 jaar uit Meierijstad. In deze Talentenklas krijg JIJ de kans om je te ontwikkelen in design, beeldend en ambacht, onder begeleiding van professionele designers en kunstenaars!

Op zaterdag 7 oktober vindt de kick-off plaats van de nieuwe Talentenklas Design 2023-2024, van 09.30 - 12.30 uur op de Noordkade in Veghel. Meld je vóór 1 oktober aan door een mail te sturen naar Myriam Simons, talentcoach van de Talentenklas Design: myriam.simons@chvacademy.nl. Bekijk via onderstaande link de folder voor meer informatie!
Klik hier voor de folder >


TALENTENKLAS THEATER

"Ontwikkel jouw signatuur als speler en maker en leer jouw theatrale skills in te zetten!"

In de Talentenklas Theater krijg jij als jong talent de mogelijkheid om jouw persoonlijkheid en eigenheid in het theater te ontwikkelen en vorm te geven. Ontdek waar je goed in bent en wat jij leuk vindt! Ben jij nieuwsgierig en ambitieus, tussen de 14 en 21 jaar oud en wil jij graag uitgedaagd worden in het zetten van een stap in je beginnende ‘theatercarrière’, dan is deze Talentenklas een mooie kans voor jou!

Op zondag 8 oktober vinden de audities plaats voor de nieuwe Talentenklas Theater  2023-2024, van 10.00 - 13.00 uur op de Noordkade in Veghel. Meld je vóór 1 oktober aan door een mail te sturen naar Lilian van Overbeek, talentcoach van de Talentenklas Theater: lilian.vanoverbeek@chvacademy.nl. Bekijk via onderstaande link de folder voor meer informatie!
Klik hier voor de folder >