Loading...

Nieuws

Nieuws / Nieuws

TEDxVeghel komt terug!

  • CHV Academy

    CHV Academy

TEDxVeghel keert op 4 oktober 2019 terug naar de CHV Noordkade. Drie jaar geleden - tijdens de eerste editie - gaf onder andere Barbara Brouwer (initiatiefnemer CHV Academy) een TED Talk over de Cirlce of Talent. En nu, drie jaar later, keert TEDxVeghel terug! Het thema van deze editie is 'verandering', bijvoorbeeld op het gebied van technologie, milieu, de mensheid, gezondheidszorg, duurzaamheid en onderwijs.

De TEDx wordt in tegenstelling tot de vorige twee keren gehouden in twee zalen op de CHV Noordkade: de Koekbouw en Theater De Blauwe Kei. Daardoor is er plaats voor 1.300 genodigden. Verandering, verbinding en kruisbestuiving zijn de kernwoorden voor deze derde editie. Ellen Minkels is, net als de voorgaande edities, de drijvende kracht achter het evenement. "We zijn van lokaal naar nationaal gegaan. Nu gaan we van nationaal naar mondiaal", zegt ze vol ambitie. De sprekers zijn allemaal afkomstig uit Nederland, maar uitgewaaierd over de hele wereld. Zij komen vertellen over de veranderingen die zij teweeg hebben gebracht. Klik hier als je benieuwd bent naar de TEDx-sprekers en hun verhalen. 

TED is een Amerikaanse non-profit organisatie die mensen een platform biedt om ideeën te spuien die het waard zijn om mondiaal verspreid en gedeeld te worden. TED staat voor Technology, Entertainment en Design. De sprekers hebben het over allerlei zaken op het gebied van technologie, wetenschap en maatschappij. Alle talks worden gefilmd en online gezet en duren nooit langer dan 18 minuten. Zo bereiken de TED-talks niet alleen de mensen in de zaal, maar een miljoenenpubliek. Ga naar www.tedxveghel.com voor meer informatie. 

 

CHV ACADEMY

Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH Veghel
Tel: (0413) 78 2010
info@chvacademy.nl


CHV Academy, Circle of Talent
is een initiatief van
Phoenix Cultuur

Nieuwsbrief ontvangen?