Loading...

Nieuws

Nieuws / Nieuws

Gezocht: danstalent in Meierijstad

  • Talentklas Dans

    Talentklas Dans

Meierijstad is rijk aan dansscholen en dankzij hen is er een groot en zeer divers dansaanbod en een rijkdom aan talent. CHV Academy, Circle of Talent zet samen met deze dansscholen een Talentenklas Dans op, voor jonge dansers vanaf 14 jaar. De audities voor deze Talentenklas vinden plaats op zondag 22 september aanstaande op de CHV Noordkade in Veghel.

Audities voor danstalent
We zoeken naar dansers in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar die hun danstechniek verder willen ontwikkelen, nieuwe stijlen willen ontdekken en zichzelf willen presenteren op een podium. De Talentenklas Dans is dé uitgelezen kans voor danstalenten om zich verder te ontwikkelen onder begeleiding van verschillende dansprofessionals. Op zondag 22 september vinden de audities vanaf 11.00 uur plaats in de dansstudio’s op de CHV Noordkade in Veghel. Dansers die na de audities geselecteerd worden voor de Talentenklas Dans, krijgen vanaf oktober 2019 t/m juni 2020 één zondag in de maand extra lessen van professionele dansdocenten en choreografen. Zij blijven daarnaast wekelijks dansles volgen bij hun eigen dansschool.

Aanmelden uiterlijk 15 september
Danstalenten kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Berdy Maertens-Stoof via Berdy.Dans@gmail.com. Hierna wordt verdere info alsook het inschrijfformulier toegezonden. De inschrijving voor de audities loopt t/m 15 september. De auditie en de vervolglessen voor de deelnemers aan de Talentenklas Dans in het schooljaar 2019/2020, zijn kosteloos en worden mogelijk gemaakt door de partners van CHV Academy, Circle of Talent.
 

CHV Academy, Circle of Talent
In gemeente Meierijstad bouwen partners uit onderwijs, bedrijfsleven, gemeente en kunstonderwijs aan de CHV Academy, Circle of Talent. Kinderen en jongeren kunnen door middel van structureel kunstonderwijs, gegeven door een kunstprofessional, hun talenten ontwikkelen van de breedtekunst (basis- en voortgezet onderwijs) via talentenklassen in de vrije tijd naar de topkunst (kunstvakopleidingen). De Talentenklas Dans wordt geïnitieerd om danstalent een podium te bieden en hun ambities te ondersteunen. Om dans in de gemeente Meierijstad (nog) beter op de kaart te zetten en de samenwerking tussen de verschillende dansscholen te verstevigen en uitbouwen. Met als gemeenschappelijke doel om nog meer jonge kinderen te inspireren en stimuleren om ook te gaan dansen. Lees hier meer over onze visie en missie.

CHV ACADEMY

Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH Veghel
Tel: (0413) 78 2010
info@chvacademy.nl


CHV Academy, Circle of Talent
is een initiatief van
Phoenix Cultuur

Nieuwsbrief ontvangen?