Loading...

Nieuws

Nieuws / Nieuws

Geannuleerd: Improviseren kun je leren!

  • Dag van de Toekomstmuziek 2020 - workshop Prins Bernhard Cultuurfonds

Update: vanwege de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus is besloten de congresmiddag van de Dag van de Toekomstmuziek 2020 af te gelasten. Dit betekent dat ook de workshop 'Improviseren kun je leren!' op zondag 22 maart is geannuleerd. 

Op zondag 22 maart organiseren Jazz in Duketown, Prins Bernhard Cultuurfonds en CHV Academy, Circle of Talent samen een workshop improvisatie op de CHV Noordkade in Veghel tijdens de Dag van de Toekomstmuziek. Onder leiding van trombonist Bert Boeren leer je kennismaken met de wereld van improvisatie in de muziek. Iedereen is van harte welkom om mee te spelen, te zingen of te luisteren.

Deelnemers worden begeleid door de Conservatorium Talent Award finalisten zangeres Sanne Rambags en trompettist Koen Smits, samen met een aantal topmuzikanten van het Concertgebouw Jazz Orchestra: trombonist Bert Boeren, pianist Rob van Bavel en contrabassist Jos Machtel. De workshop duurt van 13.30 uur tot 15.30 uur, waarna er een grande finale plaatsvindt tot 16.00 uur.

De workshop is geïnitieerd door het Prins Bernhard Cultuurfonds die de Conservatorium Talent Award (onderdeel van Jazz in Duketown) ondersteunt. De workshops worden mogelijk gemaakt voor een aantal centra voor de kunsten en muziekscholen met talentenklassen in Brabant, waaronder CHV Academy, Circle of Talent Meierijstad.

Finalisten Conservatorium Talent Award
Zangeres Sanne Rambags won de Conservatorium Talent Award in 2017. Sanne werd door de vakjury geprezen om haar professionele zangtechniek. ‘Met haar fluwelen stem verliest zij geen enkel moment de musici die haar begeleiden.’ Koen Smits was in 2016 finalist van de Conservatorium Talent Award. ‘Hij zucht met zijn instrument en laat het mooie warme geluiden maken. Soms omfloerst, dan weer ondersteunend en een andere keer contrastrijk.’

Deelname aan de workshop is gratis. De aanmelding staat open voor alle (beginnende) muzikanten en zangers/zangeressen. Ook docenten en professionals die willen aanmoedigen, zijn van harte uitgenodigd. Meld je snel aan; het aantal deelnemers dat actief mee kan doen aan de workshop is beperkt. Aanmelden kan via info@chvacademy.nl.

CHV ACADEMY

Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH Veghel
Tel: (0413) 78 2010
info@chvacademy.nl


CHV Academy, Circle of Talent
is een initiatief van
Phoenix Cultuur

Nieuwsbrief ontvangen?