Loading...

Nieuws

Nieuws / Nieuws

CHV Academy, Circle of Talent ontvangt 'Méér Muziek in de Klas-bokaal'

  • CHV Academy, Circle of Talent Meierijstad ontvangt Méér Muziek in de Klas bokaal-2

Woensdagochtend 20 november ontvingen onze cultuurwethouder Menno Roozendaal en Jumbo topman Frits van Eerd namens CHV Academy, Circle of Talent de Méér Muziek in de Klas Lokaal - Bokaal. Dit gebeurde in aanwezigheid van onze Koningin Máxima tijdens een feestelijke bijeenkomst van Méér Muziek in de Klas voor het MuziekAkkoord in Helmond. Een mooie waardering voor alles wat we in Meierijstad met elkaar - het onderwijs, bedrijfsleven, de gemeente en het kunstonderwijs - in gang zetten!

Menno Roozendaal: “Ontwikkeling begint op school met deze ontdekkingstocht. Tijdens de lessen leren kinderen en jongeren om met dans, theater, muziek of beeldende kunst te uiten wat zij van binnen voelen. Met kunst en cultuur kunnen talenten tot bloei komen. Daarom is het zo belangrijk dat we hierin investeren en dat iedereen de mogelijkheden krijgt. Daar heb je je hele leven profijt van.”

Barbara Brouwer voegt hieraan toe: “Natuurlijk hoeft niet elk kind een kunstprofessional te worden. De Circle of Talent staat voor het ontdekken van talent, hoe bescheiden ook. Door kunst leer je jezelf kennen, krijg je een andere kijk op de wereld, ontwikkel je je creativiteit en krijg je meer zelfvertrouwen. Zo creëren we de creatieve geesten van de toekomst!”

CHV ACADEMY

Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH Veghel
Tel: (0413) 78 2010
info@chvacademy.nl


CHV Academy, Circle of Talent
is een initiatief van
Phoenix Cultuur

Nieuwsbrief ontvangen?